zorgverzekeringen_fysiotherapie_vergoeding_Fysio

Zorgverzekeraars

Voor u is het belangrijk om te weten wat er van uw behandelingen vergoed wordt via uw zorgverzekeraar. Ieder jaar zijn hier wijzigingen in en we zullen zo goed als dat kan de actuele gegevens voor u op de website zetten, voor zo ver wij deze ontvangen.

U kunt ook contact opnemen met uw zorgverzekeraar of op de website van uw zorgverzekering kijken om te zien wat in uw zorgverzekeringspakket zit. 

Wilt u de tarieven weten die zorgverzekeraars hanteren voor onze fysiotherapie? Klik dan hier. 
Voor de vergoeding van Cranio zie de link helemaal onderaan deze bladzijde. 

Vergoedingen zorgverzekering

Fysiotherapie met of zonder verwijzing, vergoeding en tarieven

Wij behandelen zowel patiënten met als zonder verwijzing en hebben afspraken met alle verzekeraars. Voor een chronische indicatie aan huis behandeling is altijd een verwijzing van uw (huis)arts noodzakelijk. Voor niet chronisch binnen de praktijk of aan huis is geen verwijzing noodzakelijk.
Komt u zonder verwijzing dan houden wij een korte screening om te kijken of er een reden is om toch eerst langs uw huisarts te gaan.

Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering krijgt u de kosten geheel of gedeeltelijk vergoedt op basis van uw aanvullende verzekering. Bij klachten die op de zogenoemde ‘chronische lijst’ staan is het mogelijk vanaf de 21ste behandeling een vergoeding uit het basispakket te ontvangen. Zodra de basisverzekering in gaat gaan de kosten meetellen in uw eigen bijdrage. De chronische lijst is vastgesteld door de overheid en daar kan niet van afgeweken worden. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Houdt u zelf het aantal behandelingen in combinatie met uw vergoeding in de gaten.

Tarieven Fysiotherapie

Wilt u de fysiotherapie zelf betalen? Zie hier de tarieven

De praktijk is aangesloten bij het KNGF, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Dit betekent dat alle fysiotherapeuten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen, waaronder nascholing, en geregistreerd staan in het kwaliteitsregister fysiotherapie. 
De fysiotherapeuten staan ook in het BIG-register van de overheid.

zorgverzekering_Fysiotherapie_balans_purmerend

Craniosacraal therapie vergoeding en tarieven

Omdat craniosacraaltherapie een apart vak is (3 jarige post hbo opleiding) en niet onder fysiotherapie valt gelden er andere vergoedingen vanuit de verzekering. Kijk uw aanvullende polisvoorwaarden hierop na zodat u weet waar u aan toe bent. Katelijne Zaalberg heeft de opleiding bij het Upledger Instituut Nederland gevolgd en is aangesloten bij de beroepsverenigingen  LVNT en RBCZ. Zij voldoet daarmee aan kwaliteitseisen, nascholingsverplichting en meer.  

Tarieven craniosacraal:

Kennismaking met Craniosacraaltherapie, nieuwsgierig? Wilt u bekijken en een keer ervaren of het wat voor u is?
Uw eerste kennismaking (behandeling) is 55 euro. Een afspraak is 60 minuten met uitloop        naar 75 min.

Behandeling Craniosacraal 75,- euro. Een afspraak is 60 min met uitloop naar 75 min.

U dient zelf de kosten aan Craniosacraal Praktijk Zaalberg te voldoen en de vergoeding zelf aan uw verzekering terug te vragen. Omdat Craniosacraal Praktijk Zaalberg is aangesloten bij LVNT wordt een deel van de behandeling vergoed. Klik hier voor meer informatie over de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Cranio Purmerend, laat je raken