Leonoor_Woerdeman_fysiotherapeut_purmerend_pensioenLeonoor_Woerdeman_fysiotherapeut_purmerend_pensioen

Fysiotherapeut Leonoor Woerdeman met pre pensioen

In januari is Leonoor met vervroegd pensioen gegaan. Leonoor heeft in 1995, 24 jaar geleden, Fysiotherapie Tramplein opgezet en we hebben heel fijn samen gewerkt, elkaar versterkt en van elkaar geleerd. Na de verhuizing van Tramplein naar de Rozenstraat is onze naam gewijzigd. De trouwe patiënten van Leonoor zijn uiteraard in de afgelopen maanden overgedragen. We hebben afscheid genomen op de koemarkt met een feestelijke borrel maar hopen dat Leonoor nog af en toe en kop thee komt drinken bij ons!

“Veel moois en gezondheid toegewenst Leonoor en tot ziens”!

Afscheid_gezondheidscentrum_de_Roos_Leonoor
Afscheid_leonoor_Fysiotherapie_balans_Purmerend

Achtergrond fysiotherapeut Leonoor Woerdeman

Alles in het lichaam van de mens in met elkaar verbonden. Het effect van de ademhaling staat voor fysiotherapeut Leonoor Woerdeman dan ook als een paal boven water. Een verkeerde ademhaling kan klachten verergeren en een juiste ademhaling verbetert het herstelproces. 
Leonoor is degene die in principe bij de mensen thuis komt indien zij niet op de praktijk kunnen komen.  De overige tijd behandeld zij ook op de praktijk.

 

Specialismen Leonoor Woerdeman:

  • bindweefselmassage
  • Egoscue
  • ontspannings- en ademhalingstechnieken
  • Aan huis behandeling
  • Samenwerking

    Egoscue: Leonoor was gespecialiseerd in de Egoscue houdings oefeningen. Okkie en Katelijne werken voor houding- en bewegingsverbetering veel met de principes van het integraal bewegen volgens Gordon Brown. 
    Wij zijn echter ook nog altijd enthousiast over de Egoscue principes. Wij werken daarom nu samen met Patrick van Enschot. Hij is gecertificeerd Egoscue therapeut. patrick@houdingstherapie-hercules.nl