Ons team

Ons team bestaat nu uit twee fysiotherapeuten: Katelijne Zaalberg,  Okkie Vrasdonk. Leonoor Woerdeman heeft in januari 2019 afscheid genomen om van haar pre pensioen te kunnen genieten. Alle fysiotherapeuten voldoen aan de landelijke eisen voor fysiotherapeuten. Dit betekent dat de therapeuten jaarlijks scholing volgen en lid zijn van het Intercollegiaal overleg Fysiotherapie. Iedere therapeut heeft op haar of zijn buurt weer een eigen aandachtsgebied. Zo zorgen we ervoor dat we gezamenlijk op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Klik op de foto’s voor meer informatie over de therapeuten en hun achtergronden.

Gevestigd in gezondheidscentrum de Roos

Door gebruik te maken van verschillende technieken lossen we veel klachten op, daar maken we
ons ook hard voor. Soms is er echter meer nodig of past een andere therapie beter bij de klacht.
Voor dit bredere blikveld werken we samen met andere therapeuten uit Purmerend en omgeving.
Sinds onze nieuwe locatie zijn we zelfs een gezondheidscentrum gestart: Gezondheidscentrum De Roos. In dit centrum komen verschillende specialismen samen, denk naast fysiotherapie aan een huisarts, haptonomie, podotherapie, integratieve psychotherapie en yoga. Uw huisarts blijft ten alle tijden het centrale aanspreekpunt.

Ook werken we nauw samen met manueel therapeute Nienke van Kuijck en met kinderfysiotherapeute Lia Mourits.

 

Samenwerking

Naast onze eigen expertise rondom fysiotherapie werken we samen met andere disciplines. Diverse andere behandelingen en cursussen voor welzijn en zorg voor volwassenen en kinderen bevinden zich bij ons in Gezondheidscentrum De Roos. Zo is er een nauwe samenwerking en zijn de lijntjes kort. We weten van elkaar waar we goed in zijn. Maar ook buiten het gezondheidscentrum hebben we contact met collegas fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur en natuurlijk artsen en specialisten.