Over ons, de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Balans

Fysiotherapie Balans Purmerend was voorheen gevestigd op Tramplein in Purmerend, voorheen was de naam dan ook fysiotherapie Tramplein. 

Omdat ons doel is om onze clienten weer in balans te brengen en we in 2014 zijn verhuisd naar de Rozenstraat hebben we besloten onze naam te wijzigen. Met de zelfde toewijding en aandacht zijn we werkzaam op onze nieuwe prachtige locatie in Gezondheidscentrum de Roos. 

Omdat we allemaal onze specialiteiten hebben in fysiotherapie kunnen we elkaar versterken. 

Graag tot ziens in de Rozenstraat! 

Wilt u meer weten over ons? Maak dan een afspraak

Het team

Ons team bestaat nu uit twee fysiotherapeuten: Katelijne Zaalberg,  Okkie Vrasdonk. Leonoor Woerdeman heeft in januari 2019 afscheid genomen om van haar pre pensioen te kunnen genieten. Alle fysiotherapeuten voldoen aan de landelijke eisen voor fysiotherapeuten. Dit betekent dat de therapeuten jaarlijks scholing volgen en lid zijn van het Intercollegiaal overleg Fysiotherapie. Iedere therapeut heeft op haar of zijn buurt weer een eigen aandachtsgebied. Zo zorgen we ervoor dat we gezamenlijk op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Klik op de foto’s voor meer informatie over de therapeuten en hun achtergronden.