Referenties van clienten

Fysiotherapie Balans Purmerend is bezig om haar website meer up to date te maken. Tegenwoordig hoort hier ook bij dat bezoekers van websites referenties kunnen teruglezen van andere (anonieme) clienten. We zouden het heel fijn vinden als ook u een referentie zou willen plaatsen op onze website en/of via de link van zorgkaart Nederland.

Heeft u nog opmerkingen of suggesties dan horen we dat ook graag. U kunt dit vertellen na afloop van uw behandeling of via e-mail doorgeven.

ZorgkaartNederland-logo

Wilt u ons ook een referentie geven op de website van Zorgkaart Nederland? Al vast bedankt!

Wilt u een referentie geven voor op de website? Stuur dan een e-mail. Al vast bedankt en graag tot ziens!

Referenties van Cliënten:

"Eigenlijk kwam ik per toeval bij Katelijne als craniosacraal therapeute terecht. En wat een prettig toeval! Ik heb ervaren dat je fysiek en psyche grote samenhang hebben, en dat een integrale aanpak je op beide terreinen verder kan helpen. Inmiddels ben ik een hoop oude 'shit' kwijt. Nadat ik begin dit jaar een auto-ongeluk kreeg, neemt Katelijne me ook als fysiotherapeut onderhanden. Voor beide behandelingen geldt dat Katelijne, behalve een prettig mens, gewoon een heel goede fysio- én craniosacraal therapeut is. Zij luistert goed naar de klacht en naar wat je lijf haar 'verteld'. Gebaseerd op haar brede kennis en ervaring, benadert ze de klacht vanuit een integrale gedachte. Oefeningen en tips zijn prima te doen en helpen echt. En tussendoor lachen we ook nog!"
client I.
uit Purmerend
"Katelijne is een hele prettige en betrokken fysiotherapeute Ze luistert naar de klachten en geeft goede oefeningen mee om spieren te versterken, naast dat ze mijn rugpijn kan helpen weg te krijgen. Ze voelt goed wat ze doet en is een empathische fysiotherapeut!
Groeten"
van een tevreden client
uit Purmerend
"In verband met chronische nekklachten ben ik al jaren onder behandeling bij fysiotherapie balans ( voorheen Tramplein). Ik vind het contact met de therapeuten erg prettig: heel persoonlijk, waardoor ik mij echt op mijn gemak voel, maar vooral ook kundig. Ook zijn ze erg flexibel, wat voor mij met mn onregelmatige leven erg fijn is. Kortom ik zou ze zeker aanbevelen!"
Wendy
Purmerend
Wilt u ook een referentie schrijven voor op deze nieuwe website? Dat zouden we zeer op prijs stellen. Stuur dan uw referentie op naar ons e-mail adres of schrijf uw referentie op in een ouderwetse kaart/ brief. wij zullen deze dan plaatsen. Alvast bedankt

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.